Tilbygninger

Udlejning af Mandskab

Tilbygninger med stil

Drømmer du om en ny tilbygning til dit hus?

Hos Hansen og Jensen Byg udfører vi alle former for tilbygninger, ombygninger og nybyggeri nær København. Vi er specialiseret i tømrer- og murerarbejde, og du kan nyde godt af vores årelange erfaring inden for begge brancher. Lad os påtage os totalentreprisen på dit byggeri, eller hyr os til en mindre delopgave. Vi opererer i hele København-området, og opfører mange tilbygninger i Hellerup, Gentofte og Virum.

Tilbygninger der matcher dine drømme

Hvis du gerne vil have foretaget en ombygning af dit hus, er der mange muligheder. Skal der bygges til? Eller skal der laves en gennemgribende ombygning for at få alle de rum, som din familie efterspørger? Uanset hvilken løsning du vælger, giver vi dig gerne en god pris.

Vi er eksperter i at skabe det hus, som du drømmer om. Vi kan bygge alle former for tilbygninger. Om så det er en ny tilbygning i træ i form af en terrasse, en udestue, et udekøkken eller et nyt badeværelse. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad vi kan udrette hjemme hos dig.

Din specialist i nybyggeri

Vi har i mange år beskæftiget os med nybyg. Det gælder både arkitekttegnede villaer og typehuse samt rækkehuse. Der er ikke den opgave, der er for stor til os, og vi har både opført boliger for private såvel som institutioner og virksomheder.

Vi bliver mødt med forskellige krav ved alle de byggerier og tilbygninger, som vi opfører, og de er i vores øjne alle lige vigtige. Vores mål er at skabe byggeri af høj kvalitet, som både du som indehaver og vi som fagmænd kan være stolte af. Vi lægger samme iver i alle opgaver, hvad enten de er store eller små, og vi er ikke tilfredse med resultatet, før du også er tilfreds.

Galleri

Skal vi give dig tilbud på tilbygninger?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 50 66 77 02 eller på e-mail kontakt@hansenjensenbyg.dk. Vi hører gerne fra dig, hvad enten du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil have os til at se på et stykke arbejde hjemme hos dig. Kontakt os gerne med henblik på store som små opgaver.