Tagarbejde

Udlejning af Mandskab

Alsidigt tagarbejde

Vil du gerne have en professionel og dygtig tømrer til at se på dit tag? Så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Din tømrermester Hansen og Jensen Byg varetager alle former for tagarbejde. Hvad enten dit tag trænger til et eftersyn eller en grundig renovering, kan vi sikre dig en holdbar og pæn løsning. Fra vores base i Kgs. Lyngby kører vi ud til kunder, der har brug for hjælp til tagarbejde i områderne omkring Virum, Hellerup og Gentofte, og vi dækker også den øvrige del af København.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Lægning af tag og undertag

  • Renovering af tag

  • Isolering eller efterisolering

  • Tageftersyn

  • Andre former for tagarbejde

Image

Nyt tag eller tagrenovering

Er du i tvivl, om du skal få lagt et nyt tag, eller om en renovering kan gøre det? Vi kører gerne hjem til dig og tager et kig på dit tag. Vi kan vurdere ud fra et professionelt synspunkt, om det kan svare sig for dig at lade os renovere dit tag, eller om det bedre betaler sig at lægge et nyt tag. Det afhænger af flere faktorer som dit tags alder, tagets materiale og eventuelle skader.

Vedligehold dit tag – det betaler sig

Vind og vejr slider på dit tag. Det skiftende danske klima, som indebærer alt fra høje temperaturer til kulde og frost, er hårdt for ethvert tag. Det er derfor vigtigt, at du får gennemgået dit tag jævnligt og udbedret eventuelle skader.

Der kan nemt ryge en tagsten i en storm eller opstå en mindre utæthed, og får du det ikke ordnet, kan selv en mindre skade medføre andre, mere graverende skader. Gennemgå dit tag årligt eller lad os gøre det. Så er du sikker på, at dit tag er i så god stand, at du kan bevare det mange år frem i tiden. Har du en akut skade, som kræver haste tagarbejde i København, kan vi også være behjælpelige.

Galleri

Ring eller skriv for tilbud på tagarbejde

Vil du gerne have en god pris på tagarbejde? Så er du kommet det rigtige sted hen. Kontakt os på telefon 50 66 77 02 eller ved at sende en e-mail til kontakt@hansenjensenbyg.dk. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejde i København.