Renovering

Udlejning af Mandskab

Renovering af din bolig

Overvejer du at få renoveret din bolig? Vi vil gerne være din professionelle byggepartner.

Hos Hansen og Jensen Byg er vi eksperter i alle former for boligrenovering. Vores dygtige håndværkere varetager alle former for tømrer- og mureropgaver. Vi kan garantere dig en professionel løsning uanset opgavens omfang. Fra vores base i Kgs. Lyngby betjener vi privatkunder såvel som erhvervskunder, der skal have foretaget en renovering nær Hellerup, Virum, Gentofte eller i den resterende del af København.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Renovering af badeværelse

  • Renovering af lejlighed eller hus

  • Udskiftning af vinduer

  • Opsætning af skillevæg

  • Ombygning af alle typer af rum

  • Andre former for boligrenovering

Image

Få det hele ordnet på én gang

Bor du i et ældre hus, der trænger til en gennemgribende renovering hele vejen rundt, betaler det sig at få taget flere rum eller alle på én gang. Der er ikke bare penge at spare ved at lade os give dig et samlet tilbud på renovering, men du slipper også for at bo i byggerod af flere omgange.

Erfaring med totalentreprise og renovering

Skal du i gang med en renovering af din lejlighed eller dit hus, skal der i de fleste tilfælde forskellige håndværkere ind over. Der skal en tømrer til at lægge nye gulve, en murer til at sætte fliser op og en maler til at lægge den sidste hånd på dine vægge og lofter. Vælger du os til opgaven, kan vi tilbyde dig en samlet pakke.

Vi har både dygtige murere og tømrere ansat, og skal der flere faggrupper ind over, har vi et solidt netværk af professionelle samarbejdspartnere. Din kontaktperson er hos os. Det betyder, at du slipper for selv at skulle indhente tilbud fra forskellige håndværkere, og så kan vi garantere dig en professionel renovering, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje hele vejen rundt.

Galleri

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne indhente et tilbud? Så hører vi gerne fra dig. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 50 66 77 02 eller ved at skrive en e-mail til kontakt@hansenjensenbyg.dk. Har du brug for, at vi sender en mand ud for at se på en opgave hos dig, finder vi en tid, der passer dig godt.