Facaderenovering

Udlejning af Mandskab

Din ekspert i facaderenovering

Fremstår facaden på din bygning falmet og slidt? Så er der hjælp at hente hos din lokale murermester.

Hos Hansen og Jensen Byg har vi specialiseret os i alle former for murer- og tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi formår at få selv den mest slidte facade til at fremstå som ny igen. Godt håndværk gør underværker, og det finder du hos os. Hvad enten du mangler hjælp til facaderenovering i Gentofte og Hellerup eller i Lyngby og den resterende del af København, så er vi mand for at give dig et godt tilbud på opgaven.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Sandblæsning

  • Vandskuring

  • Isolering

  • Renovering af facade

Image

Nyt udtryk med facaderenovering

Facaden på dit hus eller din lejlighed har stor betydning for det førstehåndsindtryk, som dine gæster får. Er farverne falmede og belægningen ved at smuldre eller skalle af, får det dit hus til at fremstå slidt og gammelt. Det kan der heldigvis gøres noget ved.

Når vi tilbyder dig vores hjælp til facaderenovering, bestemmer du selv, om du vil bevare dit hus’ originale udtryk, eller om du vil give det et helt nyt. Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig gerne om de muligheder, der er i spil.

Referencer indenfor facaderenovering

Spar penge med facadeisolering

Der er ingen tvivl om, at des bedre dit hus er isoleret, des flere penge er der at spare på varmeregningen. Har du et hus uden hulmure, er facadeisolering et rigtig godt alternativ. Her isolerer vi dit hus udefra, og det giver dig ikke bare en bedre isolering, men også en nyrenoveret facade.

De fleste typer af huse kan isoleres udefra, men du bør altid få en ekspert på området til at vurdere de mulige løsninger. Lad os vurdere dit hus og give dig et godt tilbud på facaderenovering.