Tidligere sager

Det siger vores kunder…

Vi har mange glade kunder i baggagen – her kan du læse hvad nogle af dem har at sige om deres samarbejde med Hansen Jensen Byg

”Vi fik lagt fliser i vores køkken/stue/entre og detaljearbejdet er helt suverænt. Jeg kan kun varmt anbefale at bruge dette murerfirma. De leverer topkvalitet”

”Efter købet af en grund til opførelse af vores nye hus kontaktede vi et arkitektfirma. Her stod Hansen & Jensen for skalmuring samt fils af det ydre murværk. Det er super flot lavet og der er ikke en finger at sætte på det. De er super rare og vi har haft en god dialog gennem hele processen”

”Vi skulle renovere vores bad i et hus fra 60’erne – her leverede Hansen & Jensen Byg hvad de lovede til den aftalte tid og til den aftalte pris. Resultatet var helt i top”

Galleri

Her kan du se billeder fra mange af vores tidligere sager.

Virum

Opsætning af nyt lækkert lysegråt køkken med lækker bordplade i hvid. Køkken er sat i u-form så man han udnyttet arealet optimalt når man skal stå og kreere. Dertil sænket loft med spots og nye klinker på gulvet.

Vedbæk

Skalmuring af lækkerfunkis villa med tilbygget garage her er der ikke blevet sparet og er bygget af alle de lækreste materialer for et typshusfirma.

Søborg

Opsætning af nye fliser i bryggers med tilhørende metallister og specielle fliser. Hertil malerentreprise.

København Ø

Opsætning af nye fliser i bryggers med tilhørende metallister og specielle fliser. Hertil malerentreprise.

Kongens Lyngby

Etablering af 2 badeværelser 1 i stuen og 1 på 1 sal. Nyt lækkert badeværelse er etableret hvor der før var et gammelt køkken og wc.
Badeværelse med gulvvarme 60×60 grå beton look fliser, nedsænket loft med led spots
Indbygningsarmaturer med rainshower effekt. Stort badekar og lækre hvide badeværelses møbler med corian bordplade samt væg hængt spejl med skjulte beslag. Bad 1 sal er lavet med de samme materialer dog udformet lidt anderledes pga. de skrå vægge. Stuen fik også plads til vaskesøjle.

Kongens Lyngby sag 2

Nyt badeværelse med 2 vinger og indgang gennem glasdør. Her er der valgt Mørkegrå klinker med lys fuge og hvide vægge. Nedsænket loft med spots og lækkert badeværelses møbel i gråt og hvidt.
Unidrain og væghængt toilet.

Hørsholm sag 2

Nyt badeværelse i typehus med med glasbruse kabine og unidrain og fliser valgt af bygherre. Hertil er væghængt toilet, lækre hvide badeværelses møbler og væghængt spejl.

Hellerup

Montering af dobbelt ovenlysvindue med spots rundt samt nye lofter.
Nyt køkken; bygherre ønskede mere plads i køkkenet og lavede derfor plads ved at tage noget skabsplads fra tilstødende rum. Opsætning af ny køkken væg med Miele hårde hvidevare tilsvarende bygherres andre.

Kongens Lyngby sag 3

Udskiftning af tag med sorte matte tegl og zink tagrender. Afslutningstegl er lagt i mørtel. Her er der tale om en renovation af tag mm samt nye kviste.

Frederiksberg

Opsætning af klædeskab med skydedørslåger og dør med spejl i.

Holte

Renovering af hus her har vi stået for maler entreprise hvor der er blevet opsat filt som er malet hvidt. Indpakning af diverse i gips samt nye sænkede lofter. Udskiftning af gamle gulve og lægning af nye planker samt udskift paneler som også er malet hvide. Døre er skiftet til nye med lækre guldfarvede greb. Udskiftning af vinduer til nye tidssvarende 3 lags vinduer.

Hellerup sag 2

Totalentreprise af nye badeværelser gammelt badeværelse blev revet ned og 2 nye blev etableret i lækkert hus. Flotte valg med store lyse fliser på gulvet hvide vægge nedsænkede loft med spots. Hængetoilet og ophængt spejl. I brusekabinen blev der valgt 20×60 på væggen i en lækker blank hvid flise og tilsvarende 60×60 beige klinke på resten af gulvet. Der blev også monteret store ovenlysvinduer i det skrå rum for at opnå så meget lys som muligt. 2 Superlækre badeværelser.

Gentofte

Renovering af bryggers gulvet blev banket op en nyt gulv støbt. Nye klinker monteret ovenpå gulvvarme. Nye elementer og laminat bordplade med ny vaskemaskine og tørretumbler.

Hørsholm

Renovering af bryggers gulvet blev banket op en nyt gulv støbt. Nye klinker monteret ovenpå gulvvarme. Nye elementer og laminat bordplade med ny vaskemaskine og tørretumbler.

Farum

Skalmuring af ny villa Farum med ensidige taghældning og lækre mørke sten.
Med tilkoblet garage.

Bagsværd sag 2

Skalmuring af nyt typehus med mørk lækker sten og farvede fuger samt store vinduespartier for at få et godt lysindfald.

Bagsværd

Lækker arkitekttegnet villa i 2 plan med have på 1 sal og fantastisk lysindfald. Bygget for typehus firma her er der valgt en eksklusiv fuldmuret løsning med hvid filts inde og ude samt den på byggede garage.

Dragør

Dobbelt hus til 2 familier i 2 plan super lækker udsigt fra 2 sal. Er muret med en fin mørk sten med masser af skrå vinduer for at få masser af lysindfald. Huset er muret med 2 udspring på gesimsen.

Få et tilbud

Vi sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud, eller til at svare på dine spørgsmål.